Valentijnskoor in Utrecht

Verrassing in Utrecht voor Valentijn? Vraag Kwaya, Gratis! Betaal met je verhaal.

Komen wij bij jou(w geliefde) zingen?

Meld je aan!

Geef de liefde Kwayaandacht!

Zie je ons al onder het raam van jouw liefde staan als cadeautje?

Op 14 februari houden wij een speciale Valentijnsactie om de liefde te vieren! Wij bieden onszelf namelijk als koor aan om jouw liefde in het zonnetje te zetten!

Wil je iemand al heel lang verkering vragen maar wist je nog niet hoe? (nu wel!) Of ben je juist een hele poos samen, maar wil je het romantisch diner dit keer een tikkie specialer maken? Misschien ben je gewoon heel erg verliefd en wil je dat de ander nog eens extra laten weten? Of heb je een ander verhaal waarom wij per se bij jou moeten komen?

Kosten?

Jouw verhaal. En een vrijwillige bijdrage.

Gratis?! Ja echt, vraag ons!

Laat het ons weten en stuur een pb’tje via Facebook of mail naar ons via:

valentijnskoor@kwaya.nl

Vertel ons waarom we moeten komen, waar we moeten zijn en tussen welke tijden je ons graag zou willen hebben (vanaf 19u)!

Wat kan je verwachten? Een 30-40 koppig koor dat 2 lovesongs voor jullie komt zingen.

Overweldigende liefdesgroet en wellicht tot dan…

Kwaya ❤️

Koor KWAYA op Facebook

Eerdere edities

In 2022

In 2019
Kwaya in het AD - artikel

Deze Valentijnsverassing kost je niks! Of wel, want misschien vind je een 30/40-koppig koor ook geld waard. De kosten zijn wat jij er voor over hebt; wat jij kunt betalen. Wellicht kunnen wij er dan een biertje van kopen. Onafhankelijk van je budget, dus altijd een mooie verrassing voor je valentijn.

Wat wij er uit halen, is veel plezier, en bovendien minimale oefening op een laagdrempelig podium. Maar first and foremost: plezier voor jou :).

Valentijnsverrassing in Utrecht? Koor kwaya inhuren!

Locatie

De locatie is toch echt in Utrecht. We proberen de route zo efficient mogelijk uit te stippelen; dan kunnen we zo veel mogelijk mensen langs.

Een idee: ga ergens naar een leuk tentje in de stad, en loop ’toevallig’ (of met een mooi excuus) naar buiten, waar wij als koor dan staan, en waar we ‘spontaan’ twee liederen voor jullie zingen.

Tijd

Je kunt een aanvraag doen voor tussen 19:00 en 22:00. Heel eventueel voor daarbuiten; neem daarvoor contact op.