SWINGEN MET KWAYA

28 juni 2019 - Een groot optreden met een lief karakter

Op 28 juni 2019 swingt Kwaya in hun grootste optreden ooit met hits van onder andere Queen, Justin Timberlake, en Fleetwood Mac, onder begeleiding van een voltallige band.

Van klassiek naar hits

Vorig jaar liet koor Kwaya uit Utrecht zich van haar meest klassieke kant zien, met een optreden in de Sint-Willibrordkerk voor honderden aanwezigen.

Dit jaar gooien we het over een hele andere boeg, want op vrijdag 28 juni presenteren wij: SWINGEN MET KWAYA in theater ZIMIHC Stefanus in Utrecht! Tijdens, maar ook na het optreden van Kwaya zelf zal de avond nog kort worden voortgezet, en zal een drankje te krijgen zijn aan de bar.

Met eigen arrangementen zet Kwaya hits in een nieuw daglicht.

Hoewel niet elk nummer volledig op de schop gaat (sommige parels moet je niet poetsen), geeft Kwaya hits zoals we die kennen geheel nieuwe invulling met arrangementen van dirigenten en pianisten Sam HaugLoes van Hapert, Zoe van Harskamp en Jochem Krijnen.

Bekijk de Kwaya Facebook

Kaartverkoop

De kaartverkoop en reserveren
is nog niet van start gegaan.

Nog niet gestart

Lees verder!

🢗

Nieuw jasje: dansbaar

Van Cry Me A River (Justin Timberlake) tot Everywhere (Fleetwood Mac) en nog veel meer! Samen een voltallige band aan topmuzikanten zullen wij in een avondvullend programma dansbare hits van weleer ten gehore brengen. Dus die voetjes gaan gegarandeerd van de vloer!

Het grootste Kwaya-optreden OOIT.

Onder begeleiding van het combo van de band Halverwege groovet en swingt Kwaya de pan uit, afgewisseld door een enkele tear-jearker van Hollandse bodem.

Voorprogramma

En wat is een concert zonder een voorprogramma? Daarom zullen de dames van MISK. met hun epische gitaarspel, prachtige samenklank en funky groove de zaal alvast in de stemming krijgen.

Locatie & TIUJD

Het mooie aan ZIMIHC Stefanus locatie is: dit Kwaya-optreden kunnen we (hopelijk) iedereen kwijt. Met de grootte van de zaal wordt dit Kwaya’s grootste optreden ooit. De tijd staat nog niet helemaal vast, maar dit zal rond 20:30 zijn.

Theater ZIMIHC Stefanus