Komen kijken?


Wil je meedoen? Hier lees je hoe.

Maximaal aantal leden

Op dit moment zitten we helaas aan het maximaal aantal koorleden. Dat betekent dat komen kijken momenteel niet zo veel zin heeft. Wel kun je je KWAYAANMELDEN voor de wachtlijst van het koor via de button hierboven.

Ervaring & audities

Ervaring hebben we er graag bij, maar is geen harde vereiste. Je kunt gerust eens mee komen zingen of kijken. We horen wel van tevoren graag even hoe je zingt door middel van een stemtest; hierop kan bepaald worden welke stemgroep het beste bij je past.

Hoe werkt ‘komen kijken’?

Let op, dat gaat op dit moment zo:

 1. Neem contact op
  Vul de het formulier voor onze Wachtlijst in, button naar het formulier vind je hierboven. Daar sta je dan in, te wachten dus. Het bestuur neemt contact met jou, waarschijnlijk per mail, misschien telefonisch. Dit kan lang duren helaas, als we vol zitten nemen we geen contact op.
 2. Je komt kijken
  Eén of twee keer per jaar hebben we momenten dat je kunt komen kijken. Als je wordt uitgenodigd, wordt voor een repetitie kort je stem getest en word je ingedeeld bij een stemgroep voor een proefrepetitie.
 3. Hoe werkt dat?
  Je gaat tussen het koor staan en kiest zelf of en wanneer je meezingt. Herinner Laura om je aan iemand te koppelen als je komt kijken. Dat werkt makkelijk, dan heb je partituren (bladmuziek), kun je meelezen en heb je iemand om een beetje ‘op te leunen’.
 4. Na de repetitie
  Na repetities doen we bijna altijd een drankje in Café de Postillon. Het is leuk als je daar ook tijd voor maakt, maar dat hoeft zeker niet – het kan ook te veel zijn en is natuurlijk niet verplicht.
 5. Tenslotte
  Leuk dat je er bij was! Wij laten van ons horen.

Nogmaals het linkje: Kwayaanmelden Wachtlijst

Meer weten?

Weten hoe wij aan ons repertoire werken? Ga naar de pagina Repertoire. Of geïnteresseerd in het ontstaan van Kwaya?

Contact

Contact opnemen kun je het beste doen via onze Instagram, onze Facebook, of via de contactpagina.