Dirigenten en het Kwaya team

Sam Haug – dirigent

Oprichter en vrolijk leider van het koor. Bij Kwaya is Sam Haug naast dirigent ook pianist. Naast bandlid van de Utrechtse feestband Mooi Weer op Straat is hij bij Kwaya bezig als creatief mastermind: arrangeren en componeren, en hij zorgt voor een vrolijke noot.

Zoë van Harskamp – dirigent

Zoë kan enorm goed lachen, om zichzelf en om anderen. Voor het koor is zij zo nu en dan de nodige strenge. Dank daarvoor Zoë! Ook arrangeert Zoë nummers voor Kwaya, met altijd heerlijke harmonieën en vrolijke hopsjes.

Loes van Hapert – dirigent

Oprichtster en (geestelijk) leider van het koor. Dirigeert en inspireert. Haar Brabantse tongval leidt ons de weg. Zij belichaamt Kwaya: ze brengt focus, is streng waar nodig en werkt met een visie.

En verder…

Naast Sam en Loes zijn er mensen als Jochem Krijnen en Zoë van Harskamp die bijspringen waar nodig, voor begeleiding, als dirigent, of op een andere manier.

Bestuur – Stichting Koor Kwaya

Opgezet om de druk van de hiervoorgenoemden te verlichten: een bestuur.

 • Jochem ter Beeke – Voorzitter
  Wat Jochem doet? Ga er even goed voor zitten. Dat dus. Jochem is voorzitter van Stichting Koor Kwaya.
  Jochem onderhoudt contact met de dirigenten en berichtgeving naar het koor en is manus van alles.
 • Bas te Kolste – Penningmeester
  Al vanaf nul jaar oud werd er om hem heen van alles gedaan met geld. Toen Bas zes was opende hij zijn eerste bankrekening. Zeer ervaren met de geldjes dus en geschikt als penningmeester.
  Bas zorgt voor financiële gezondheid, rekent na, en int contributie.
 • Yahya Algehaili – Vice-Voorzitter
  Yahya is fervent voetballer, maar als keeper net niet bekwaam genoeg om daar een vaste positie in te nemen. Dus een vliegende keep in de vorm van vice-voorzitter leek ons een goede plaats in het bestuur.
  Yahya ondersteunt Bas met de financiën, en is manus van alles – o.a. op digitaal.
 • Laura van den Berg – Secretaris
  Toen Laura nul jaar oud was werd zij nieuw lid van haar gezin. Jarenlange ervaring dus met nieuwe leden, één van de verantwoordelijkheden van Laura. Laura is secretaris van Stichting Koor Kwaya.
  Laura zorgt voor focus. Haar extra taak: ze onderhoudt contact met (potentieel) nieuwe leden.