Kwaya in Concert

28 juni 2019 - Een groot optreden met een lief karakter

Vamos a la Kwaya!

Op 28 juni 2019 swingt Kwaya in hun grootste optreden ooit!

Kwaya in Concert: het leukste (studenten)koor van Utrecht brengt in het ZIMIHC Theater Stefanus hits van onder andere Queen, Justin Timberlake en Fleetwood Mac, onder begeleiding van een voltallige band. Een kooroptreden als nooit tevoren. Vamos a la Kwaya! Toch?

Van klassiek naar hits

Vorig jaar liet koor Kwaya uit Utrecht zich van haar meest klassieke kant zien, met een optreden in de Sint-Willibrordkerk voor honderden aanwezigen.

Dit jaar gooien we het over een hele andere boeg, want op vrijdag 28 juni presenteren wij: Kwaya in Concert – Vamos a la Kwaya in theater ZIMIHC Stefanus in Utrecht! Tijdens, maar ook na het optreden van Kwaya zelf zal de avond nog kort worden voortgezet, en zal een drankje te krijgen zijn aan de bar.

Met eigen arrangementen zet Kwaya hits in een nieuw daglicht.

Hoewel niet elk nummer volledig op de schop gaat (sommige parels moet je niet poetsen), geeft Kwaya hits zoals we die kennen geheel nieuwe invulling met arrangementen van dirigenten en pianisten Sam HaugLoes van Hapert, Zoe van Harskamp en Jochem Krijnen.

Nieuw jasje: dansbaar

Van Cry Me A River (Justin Timberlake) tot Everywhere (Fleetwood Mac) en nog veel meer! Samen een voltallige band aan topmuzikanten zullen wij in een avondvullend programma dansbare hits van weleer ten gehore brengen. Dus die voetjes gaan gegarandeerd van de vloer!

Het grootste Kwaya-optreden OOIT.

Onder begeleiding van het combo van de band Halverwege groovet en swingt Kwaya de pan uit, afgewisseld door een enkele tear-jearker van Hollandse bodem.

Voorprogramma

En wat is een concert zonder een voorprogramma? Daarom zullen de dames van MISK. met hun epische gitaarspel, prachtige samenklank en funky groove de zaal alvast in de stemming krijgen.

Locatie & Tijd

Met de grootte van de zaal van Zimihc Stefanus wordt dit Kwaya’s grootste optreden ooit. Ga naar: Theater ZIMIHC Stefanus voor informatie over de locatie.

⏰ PLANNING
19:30 | Inloop: bar aanwezig
20:00 | Voorprogramma: MISK
21:00 | Hoofdact: Koor Kwaya + Band
22:00 | After: Jamsessies hoofdpodium (& foyer)

? TICKETS
Kaarten voor dit concert kosten 10 euro en voor studenten 6 euro en zijn verkrijgbaar via www.kwaya.nl. Om ons te steunen is het mogelijk om op de website bij de kaartverkoop een extra gift te doen. DANK ALVAST! ❤️

 

? IN SAMENWERKING MET
Locatie: http://home/u122376p118800/domains/kwaya.nl/public_html.zimihc.nl/theaters/stefanus/
Voorprogramma: https://home/u122376p118800/domains/kwaya.nl/public_html.instagram.com/misk.music/
Band (deel van): https://home/u122376p118800/domains/kwaya.nl/public_html.wijzijnhalverwege.nl/