Over dit optreden

Kwaya trad 9 juli 2022 op in de Domkerk in Utrecht onder de noemer “Utrechtse Pelgrimstocht“. Er liepen als onderdeel van dit Kwaya-optreden ‘drie publieken’ in drie routers door de stad, met elk een unieke weg en ervaring: route A, B en C. Een culturele pelgrimstocht liep zo door Utrecht met uitvoeringen onderweg, waaronder dans, muziek, workshops en film. Zie deze YouTube link voor één van die routes.

Alles op YouTube

We hebben ons optreden mooi in beeld gebracht, hier een playlist op YouTube:

Bekijk op YouTube - playlist

Programmaboekje

Via onderstaande button vind je het programmaboekje, voor wie het gemist heeft:

Programmaboekje

Het concept

Wij schreven onderstaande tekst als leidraad voor ons optreden:

Iedereen komt vanuit een andere hoek. Iedereen loopt een eigen route. Iedereen heeft iets anders achter zich liggen. Een andere achtergrond, andere hobby’s, andere familie, geaardheid, werk of studie, een ander geloof. De stedelijke pelgrim trekt van plek naar plek. Ongebonden en vrij in de Stad Zonder Muren. Een stad met vele gezichten, met voor ieder wat wils. Kathedralen, kroegen, scholen en kantoren. Elke route verschilt, elke oorsprong is anders. En toch staan we nu hier. Samen. In de Stad Zonder Muren is één ding is zeker: we lopen allemaal richting dezelfde toekomst, in hetzelfde nu, samen.

Bladmuziek Pelgrimscanon

Omdat we veel aanvragen kregen voor de pelgrimscanon en omdat de video op YouTube veel bekeken werd, hebben we deze pagina gemaakt:

Pelgrimscanon

Eerdere blog over ons optreden

We schreven eerder al deze blog over dit optreden. Daar vind je meer informatie over dit optreden:

Optreden 9 juli Utrecht 900 jaar