Webdevelopment in Utrecht! De website van Kwaya werd ontwikkeld door onze enige echte Jochem. Geen opgeleid webdeveloper, maar self-tought en vooral met een enthousiaste, positieve en flexibele aanpak.

Voor Kwaya bouwde hij de website volkomen gratis. Als volwaardig koorlid is hij vooral blij met het resultaat.

Ik ben vooral blij met het resultaat.

– Jochem

Ga naar LeonardMedia.nl om te zien wat hij over tijd nog meer in zijn mars heeft gehad en voor zaken als online marketing vanuit Utrecht.

Sociaal webdesign

Jochem bouwde Kwaya.nl volledig gratis, maar dat was natuurlijk omdat hij zelf in het koor zong. Waar hij verder van houdt, is het bouwen van websites met een concreet doel. Naast zijn “grotemensenbaan” helpt hij namelijk graag eenmanszaken en het MKB aan een online gezicht. Het liefst bouwt hij websites voor de kunstensector of websites met een sociaal oogmerk.

Waarom webdesign voor de kunsten en ‘sociaal’?

Dit zijn vaak sectoren waar de kennis ontbreekt om een mooie website neer te zetten, terwijl dat redelijk makkelijk kan. Technische aspecten zoals webhosting en migraties worden vaak gezien als grote bergen om te beklimmen, terwijl het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Maar het moet wel goed gebeuren. Daarom helpt LeonardMedia.nl je graag verder.

Websites voor non-profit

Ook een vereniging of een stichting heeft een website nodig. Het bouwen van een websites voor non-profit organisatie betekent zeker niet dat dat bouwen een non-profitable onderneming is. Bij het ontwerp van een goede website denk je na over het doel ervan om te bepalen wat er mee gedaan gaat worden.

Huisstijl laten maken

Bij het ontwikkelen van een huisstijl is het van belang rekening te houden met online. Hoe wordt de huisstijl gebruikt? Hoe gebruik je een letterype? En is dat online ook een bruikbaar, toepasbaar lettertype? Kunnen alle browsers het laden? Ook het laten maken van een huisstijl kun je uit handen geven via LeonardMedia.

 

Neem contact op via LeonardMedia.nl.