Direct naar: Programmaboekje “Pop Out”

Op zaterdag 3 juni 2023 19:00 en om 21:15 trad koor KWAYA op in BAK, basis voor actuele kunst. Voor dit optreden heeft u een ticket nodig. Zie: kwaya.nl/3juni

Een Kwayaar loopt van zomer tot zomer. Dat komt omdat wij van oorsprong een studentenkoor zijn. En dus vóór de zomer doen wij onze einduitvoering. Na vorig jaar de Domkerk, waren we weer toe aan een wat kleinere zaal, een meer poppy repertoire en weer een theater-setting. Zodat wij niet opgeslokt worden, maar eruit poppen.

Video

Wil je zien hoe dit optreden was?

Optreden op YouTube

“Pop Out!”

“Pop out”… Die twee woorden markeren twee krachten: eruit springen en erbij horen; één zijn en jezelf zijn; origineel zijn en “al die mensen samen in één zo’n worstje” (om dirigent Loes te citeren – fameus gezegdeverbasteraar). Ook in de liefde spelen deze krachten. Dit alles bezingen we in dit optreden.

Tenslotte: KWAYA is ontpopt en (op)gegroeid van studentenkoor naar een volwaardig, volwassen koor. Bij sommigen van ons zie en hoor je dat terug, anderen blijven voor altijd kinderlijk (en zijn vaak nog trots erop ook!).

Dit programmaboekje is jouw handleiding om met ons het krachtveld en de tegenstrijdigheden te ervaren dat “Pop out” ons brengt. Lees hoe we erbij horen versus hoe we eruit poppen. Hoe we digitale eenheidsworst worden en uniek willen zijn. Hoe we eenheid vinden in de liefde. En nog veel meer.

Dit programmaboekje is jouw wegwijzer voor ons optreden met als thema…

Programmaboekje

Bekijk programmaboekje