Het winnende doelpunt in de laatste minuut. We ervaren hem allemaal. De “ja, ik wil” op die ene vraag. Die 5,6 op dat belangrijke tentamen. Geld terúgkrijgen van de Belastingdienst. Dat laatste flesje ijs-koud bier. Daar zijn geen woorden voor. Dat is winnen En daarom zingen we.

Al meer dan 30 jaar dreunt er één muziekstuk door de woonkamers van menig voetbalfanaat. Waar het over gaat? Een team zijn. Dit nummer brengt de adrenaline aan het gieren. Het Wilhelmus kan hier een puntje aan zuigen. Willem, let je op?

Onderdeel van “Pop Out”

Op 03-06-2023 brachten wij – koor KWAYA – in ons optreden, getiteld “Pop Out”, het welbekende nummer van de Europese voetbalcup, in koor-vorm. Een nummer met een knipoog, maar vooral één om De fameuze:

Champions Langue song

Beluister hem op YouTube:

Oergevoel

Dit lied is al jaren een constante factor die verbindt tijdens een avond vol strijd. Jullie zien die strijd tussen the champions, maar wij nodigen je uit om verder te kijken dan dat. Het oergevoel dat wordt aangewakkerd is maar al te bekend. Het winnende doelpunt in de laatste minuut. We ervaren hem allemaal. De “ja, ik wil” op die ene vraag. Die 5,6 op dat belangrijke tentamen. Geld terúgkrijgen van de Belastingdienst. Dat laatste flesje ijs-koud bier. Daar zijn geen woorden voor. Dat is winnen En daarom zingen we. Laat je weer heel even kampioen van je eigen leven voelen. Daar hebben wij geen 90 minuten voor nodig, we vragen er slechts drie.

We willen jullie wel vriendelijk verzoeken je aanstekers bij binnenkomst in te leveren, onze mannen moeten namelijk nog even mee.
Twee magneten: erbij horen versus erbuiten staan. Winnen of verliezen. Dat is waar dit nummer over gaat.

Programmaboekje

Eerder al schreven we een blogartikel over ons optreden. Ga naar:

Koor KWAYA – Optreden “Pop out!”