Kwaya optreden 9 juli 2022

Muzikale Pelgrimstocht door Utrecht

Je bent van harte uitgenodigd op zaterdag 9 juli 2022 te komen kijken bij ons optreden:

Datum: zaterdag 9 juli 2022
Aanvang: ~19:00
Duur: 2,5 á 3 uur (met tussenstops – zie hieronder)

Tickets hiervoor gaan binnenkort in de verkoop.

Praktische tips

  • Ga van tevoren naar het toilet
  • Neem water mee
  • Slecht ter been? Zie informatie hieronder – er is de mogelijkheid het wandel-gedeelte over te slaan (niet aangeraden).

Optreden informatie

De pelgrim: toen en nu

We onderzoeken met ons publiek wat een pelgrim was, maar ook wat een pelgrim is. Is het iemand die doortrekt, voortgestuwd door innerlijke drang en een gevoel van ‘ik kan niet anders’? Utrecht bestaat 900 jaar; hoe zien wij de pelgrim tegenwoordig terug? De vluchteling, de student, of de expat: veel mensen passen in een modern pelgrims-jasje. Maar naast dat moderne perspectief heeft Utrecht een heel rijke geschiedenis en een veel nauwere band dan veel mensen weten met pelgrims, bijvoorbeeld via de pelgrimsroute naar de Santiago de Compostella.

In een wandeling door Utrecht komen we erachter wat een pelgrim is, wat een pelgrim beweegt en motiveert, en wat een pelgrim eet en drinkt – in moderne tijden én verleden.

Een Utrechtste Pelgrimstocht

Ons optreden is verdeeld in twee delen: een wandeling a la Kwaya, en een eindoptreden in de Domkerk.

  • Complete ervaring
    Deze wandeling is uniek: het publiek start ergens in de stad, op 3 verschillende plaatsen. Maak ons complete optreden mee via onze uitgestippelde wandeling. Je wordt in deze groep begeleid op een (qua afstand korte) wandeling waarbij je onderweg korte stops maakt. Daar hoor je Kwaya zingen in intieme samenstelling, maar ook komen we langs bijvoorbeeld brouwerijen, gasthuizen, (gay)café’s en meer, met daarbij bijvoorbeeld poëzie, muziek, dans. De tocht eindigt bij het eindconcert in de Domkerk; daar komen de 3 groepen samen, om gezamenlijk het eindoptreden mee te maken.
  • Alleen eindconcert in de Domkerk
    Deel 2 van de pelgrimstocht is het eindconcert. Voor wie bijvoorbeeld slecht ter been is: je kunt ook alleen bij ons eindconcert aansluiten. Duur: ~35 minuten.

Aanmelden

+ melding voor ticketverkoop

Richting ons optreden kristalliseren de ideeen steeds verder uit. Zo kan het zijn dat je extra materiaal mee moet nemen voor een fijne en goede ervaring van het optreden. Wil je hierover bericht krijgen, schrijf je hieronder in! Ook laten we weten wanneer de ticketverkoop start:

Dit kan direct – nu al!

Meld je aan!

* indicates required


LET OP: je na aanmelding direct bevestiging – zo niet, controleer je SPAM en “markeer als geen spam”. Dit is geen nieuwsbrief of reclame. Lees ook: privacy

🎫 Ticketverkoop 🎫

Tickets zijn beschikbaar vanaf 6 juni via onze website. Hierover bericht ontvangen? Vul hierboven je e-mailadres in. n